Post by boygampuminti on Feb 28, 2022 23:38:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Color® – Color by Number ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Color® – Color by Number IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Happy Color® – Color by Number 2022 version ▞▞▞
Впечатлена съм тази игра е много яка и хубава
Много добро за разпускане и отбиване на време!
Изборът на снимки не е твърде голям и е досадно да се налага да докосвате всеки номер, за да маркирате следващия цвят. Освен това би било по-добре числата да са по-последователни; някои са навсякъде и изискват само едно докосване, докато други изискват много докосвания, за да завършите цвета! Може да се деинсталира отново!!
Обичайте играта. Релаксиращо. Единственото нещо, което не ми харесва е, че ако надстроите до нов телефон, трябва да започнете от нулата. В крайна сметка се наложи да оцветявам същите снимки за трети път. Време е да потърся нещо друго.
Харесвам това, защото е успокояващо, не е много фен на частта за смесване, но все пак е доста готино.
Преди 3 седмици счупих ръката си на домонинт, когато паднах от мотора си и не можех да рисувам и това приложение ми даде усещането за завършване на художествен проект. От известно време съм само на щастлив цвят и го харесвам това е супер забавно приложение, но недостатъкът е, че има много добавки и бърка от време на време, но все пак е страхотно (следвайте Åutøbøt Åva в Spotify, моля)
Разочароващ. Скрити места, които изискват гледане на реклами, за да се разкрият. Не се отпуска. Ще се деинсталира.
🤗
Happy Color - Buku Mewarnai Papan qcsy
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Пригодницькі olg
Наслаждавам се на приложението доста. Иска ми се да имат първокласна функция или някакъв начин да се отърват от рекламите, защото е доста досадно да се налага да преминавам през реклама всеки път, когато отворя играта
Обичам приложението, харесвам илюстрациите в приложението, но единственият малък, много малък проблем, който трябва да кажа, е, че не мога просто да докосна число и да го показва автоматично преместване на цветовете в долната част, така че аз не е нужно да превъртате напред-назад всеки път, когато променя цвета, който е необходим. Това би отнело по-малко време, но харесвам приложението, много е забавно да видя готовите снимки и е релаксиращо, когато имам нужда от почивка! Благодаря и на екипа и продължавайте в същия дух!
Забавно и релаксиращо, въпреки че, разбира се, рекламите са досадни, но ако опитате, можете да ги игнорирате.
Много релаксиращ цвят по номер, освен че подканите за реклами карат да се чувствате сякаш трябва да бързате, за да избегнете реклами, макар че не сте сигурни дали това всъщност е вярно
Моля, повишете цветовата палитра. Обичам тази игра. Обичам да оцветявам снимките. Това е едно от любимите ми приложения. Въпреки това, палитрата е твърде ниска. Когато го превъртя, понякога в крайна сметка задействам менюто на телефона си, което би ме накарало да се откажа от картината, върху която работя, или да изляза изцяло от приложението, защото в крайна сметка докосвам менюто. Моля, поправете това.
Много приятна игра, но нещо блокира след ъпдейт 😒
Обичам това приложение. Това е успокояващо и пристрастяващо. Единственият проблем, който имам, са добавките. Те се случват постоянно и през повечето време дори не ми позволява да ги пропусна. Искам да кажа, че нямам нищо против добавянето от време на време, но количеството добавки ме дразни. Освен това обичам тази невероятна игра.
Променям рецензията си от 5 звезди на 3 звезди. Не мога да оцветя за 3 минути без реклама да прекъсне или замръзва! Не е щастлив!!
Наистина харесвам това приложение, повече ме интересуват превозните средства, единственият ми проблем е количеството реклами, които щраквам върху едно нещо и получавам реклама, завършвам нещо и получавам реклама, наистина е досадно, честно казано, трябва да премахнете всички ги и стигнете до мястото, където получавате реклама само когато щракнете върху даващия намек.
Happy Color® – 数字で塗り絵。数字で色ぬりえ ボード jchh
Забавно, релаксиращо и каляващо нервите!
Харесвам това приложение, много е релаксиращо, но има твърде много реклами, което ме кара да искам да изтрия приложението.
Твърде много реклами
Happy Color - Buku Mewarnai Papan rsn
Приложението продължава да прелиства към реклами и по-старото приложение не беше толкова лошо. Понякога по-нови не бих по-добре.
Абсолютно обичах това приложение до преди няколко дни, когато започна да замръзва всеки път, когато се промени банерната реклама. Сега е почти неизползваем.Ще се отдръпна за малко. Какво разочарование. Разбирам, че рекламите плащат за разходите за разработка, маркетинг и т.н. и нямам нищо против тяхното присъствие, но когато заличат действителното използване на приложението, тогава те са надживели своята полезност.
Като цяло ми харесва! Но защо правите малки малки парченца отделно от по-големия артикул? Освен това понякога, когато докосна частта, която искам да засенчвам, тя не улавя крана.
Не мога да инсталирам на таблета си по някаква причина, бих искал да умра, за да има много по-голям екран от телефона ми.
Добри снимки, цветове, но твърде лесни за докосване погрешно и трябва да се връщате, но след това започва реклама, преди да можете да възобновите рисуването си. Поносимо, но досадно. Бих препоръчал Happy Color пред другите, които съм пробвала.
Направих първата си снимка, но когато се върнах към изскачащ прозорец, добавката блокираше пластината, така че дори не можех да избера цвят и рекламите бяха супер досадни.
Твърде много реклами, които поемат звука; загубата на моя подкаст е неприемлива. Маркирането на тази 1 звезда от оригиналните 5. Няма начин да изключите известията означава незабавно деинсталиране. Прав ти път.
Абсолютно обичам това приложение!!! Актуализация: Купувач внимавай!! Платих $3,99 преди 2 години, за да премахна ВСИЧКИ реклами...включително реклами за съвети! НИКОГА не виждам реклама! Съпругът ми току-що плати $8 за премахване на реклами, но не премахна рекламите за намеци. Каква измама!! $8 и пак трябва да се занимавате с реклами?! Изобщо не си струва!! Промених оценката си на 2 звезди, защото вече няма начин да премахнете всички реклами и с реклами това приложение е гадно!
Много опции за оцветяване, но не можете да заобиколите рекламите, а има МНОГО!
Не ми харесва !
Хубаво приложение
Обичам това приложение, но въпреки че е актуално, нямам достъп до бонус снимки във FB, наистина е досадно да го пропусна ☹☹
Елка Маврова
Не е хубаво.
Многоооооого реклами
Забавно, просто, успокояващо. Много медитативно. Би било хубаво, ако можете да превключите числата на различни цветове или вкусове – може би искам моята анимационна котка да има лилава и розова раирана опашка alá Cheshire Cat вместо присвоените жълто, зелено и лавандула. Може би искам по-заглушена или жива цветова схема. Традиционните PbN са разхвърляни, но позволяват творчески лиценз. Това приложение премахва бъркотията и неудобството, което е фантастично, но губите част от творческата атмосфера. Забавно е да гледате видеото накрая, т!
Много е хубава и занимателна.Много ви благодаря че сте създали тази игра.