Post by boygampuminti on Feb 28, 2022 23:22:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinius primogemus ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Labai kietas zaidimas as turiu daug ginklu ir skinu. Nu zaidimas yra labai geras.
puikus apšviestas žaidimas, bet jis darosi nuobodus, nes kuo daugiau žaidžiate, pridedate daugiau ginklų, galite pridėti futuristinių lazerinių ginklų ir kitų dalykų, bet ar galite padaryti tuos automatinio žaidimo sukurtus serverius ir kitus dalykus? Mes nenorime kartais kurti atskyrimo ir tikrai norime prisijungti prie gerų pertraukėlių. ar galėtum prisijungti prie rungtynių su 0 žmonių ir padaryti ką nors panašaus? taip pat pridėti kaip istorijos kampaniją, kad galėtumėte pridėti savo siužeto istoriją, kad blokuotumėte streiką iškarpomis? Būtų gerai! taip pat pridėkite daugiau unikalių žemėlapių.
man ladai patinka sita zaidima zaisti
Svečias!?: Šį žaidimą taip pat reikia pataisyti! Aš žaidžiau šį žaidimą 3 metus ir prieš jį įdiegdamas prieš grįždamas, ir tai labai pasikeitė šiame naujame žaidime! Bet porą valandų man tai nepatiko! Jums reikia šio daikto dabar! Tikrai! Ir negaliu atkurti mano senų žaidimų, turiu daug monetų ir aukso, taip pat ginklo! Bet jie negali to atkurti! Turite daug darbo!
Visiškai pavargau nuo nuolatinio ciklo, kai esi be jokios priežasties išmestas iš kambario, kai pabuvau ten vos kelias minutes. Truputį pažaidžiu, o paskui mane siunčia į meniu. Balsavimo už smūgį nematyti, todėl tai turi būti kažkoks gedimas. „Rexet Studios“ pataisykite.
Man patinka žaidimas, jaučiuosi taip, lyg žaisčiau cs go mobile. Bet kodėl aš skyriau tai 3 žvaigždutėmis, yra ta, kad kiekvieną kartą, kai einu į serverį, kartais mane nuspiria ir po to jis neleidžia prisijungti prie serverio, turiu jį paleisti iš naujo ir vėl ir vėl, ir tai tikrai erzina. Pataisykite ir įvertinsiu 5 žvaigždutėmis. Dėkoju
Geras zaidimas rekomenduoju atsisiusti
Kaip
PLZ PLZZZZZZZZ Ar galite pridėti tą žaidimą, kur jis panašus į žymą, bet jūs turite peilį ir jums reikia žymių žaidėjų PLZZ, kuris buvo mano mėgstamiausias, bet jūs jį išskyrėte, todėl gausite 4 žvaigždutes, o ne 5 žvaigždutes
Gerulis zaidimas
Geras zaidimas bet biski lag
tik juodas ekranas ir nieko daugiau :/
Meilė viskas yra paprasta programa, puikiai tinkanti naujiems žaidėjams pradėti. Viena problema yra tik valdikliai, kuriuos žaidžiu keletą metų, tada nežinau, kaip supainioju paleidimo mygtuką ir taip, kaip reikia, turo.
Man patinka šis žaidimas, bet iškyla problema, kai atsijungiau nuo serverio, tada yra rodoma, prašome palaukti ir aš laukiu 10 minučių vis dar rodoma, prašome palaukti, ištaisykite šią problemą vis tiek man labai patinka šis žaidimas ir pridėkite battleroyal režimą su 3 lygiu kuprinė, liemenė, šalmas ir pirmosios pagalbos vaistinėlė, energetinis gėrimas ir kai kurie taikikliai, aprėptis, pvz., 4x 3x 2x 6x red dot holo, kaip pubg ir nepamirškite pridėti battleroyal režimo, prašome
Block Strike Akční dok
Manau, kad šis žaidimas yra labai geras! Smagu bendrauti su žmonėmis žaidžiant! Vienintelė mano problema yra ta, kad kartais jis sugenda. Be to, viskas puiku!
Vienas iš mano mėgstamiausių šaudymo žaidimų. Jame reikalingi blokuoti vaikams draugiški personažai ir sukuriamas greitas, greitas šaulys. Man tai patinka, nes tai daro žaidimus draugiškus bet kokio amžiaus žmonėms. Taip pat galite lengvai žaisti su draugais, geriau nei kai kurie kiti žaidimai, kurie neleidžia jums be „Facebook“. Dėl žaidimo paprastumo taip pat lengva žaisti. Šis žaidimas tapo vienu iš mano mėgstamiausių ir aš jį atsisiunčiu į visus savo įrenginius! Labai ačiū! (geriausias komentaras?
iš tikrųjų gana geras žaidimas, nors yra keletas klaidų ir pažeidžiamumų, pvz., buferio perpildymas žaidimo pokalbiuose, taip pat kliento pažeidžiamumas, kurį gali tekti taisyti, taip pat keletas pažeidžiamumų, kurių reikia stebėti žaidžiant su kitais žaidėjais. apskritai yra įdomus ir nuostabus žaidimas. tiesiog pataisykite tas kelias klaidas ir pridėkite keletą pataisų tiems vulnams ir jūsų labui. apskritai smagus ir nuostabus žaidimas. saugumą atliko Cr7pt0
Šis žaidimas visada mane išmuša iš žaidimo ir neleidžia žaisti, jis mane išmuš, kai būsiu rungtynių viduryje. Niekada nežaisiu šio žaidimo, kol ši situacija nebus išspręsta.
Vis dar neįdėjote do you no way režimo aš atsisakysiu jūs niekada nepridėsite 1 žvaigždutės už jus hhh....
Tai tikrai puikus žaidimas, kuriame nėra daug problemų, tik keletas, bet kartais zombių išgyvenimo metu tam tikru momentu, kai tave nušauna kaip zombis, žaidimas tave tiesiog išmuš, šiek tiek erzina, bet nesukelia daug problemų, kita yra tai, kad paskutinis atnaujinimas, kurį pakeitei laido žemėlapį, kad būtų užtvarai, tai nelabai patiko, bet man netrukdė suprasti, kad vis tiek galite fotografuoti baldus, bet tada neseniai atliktas atnaujinimas buvo dar blogesnis, jūs nebegalite šaudyti baldų? Grąžinkite seną laido žemėlapį!
Blogas žaidimas visada sustoja pradžioje. Buvo geriau, kai pradėjau žaisti prieš atnaujinimus.
Man labai patinka šis žaidimas, nes kiekvieną kartą, kai žaidžiu raudoną šviesą Green light buvo taip gerai, taip pat yra skylių, kurias reikia peršokti ir baigti liniją, kai nebėra žaidėjų ir tik tu laimėjai, bet kai nėra žaidėjų ir tu miręs, vadinasi, lygiosios. Tikiuosi, kad tau patiko, nes man taip pat patinka, kad ir kaip vertintum, pasakykite kitiems, ką apie tai manote🚦🏁
Block Strike कार्रवाई nli
Buvo smagiau, kol ginklai, kuriuos galėjai tiesiog pasirinkti iš meniu, buvo pakeisti ekstremaliais sidabro šlifavimo būdais, nes dabar jie kainuoja kaip 5000 sidabro, tada yra aukso, kur tau reikia 100 jų vien norint pakeisti vardą, kodėl 100 aukso, bet kai kurie dalykai buvo gerai Redaguoti: dabar sakoma, kad buvo apgautas
Block Strike แอ็กชัน gnmw
Marijus106869
Anksčiau mėgau šį žaidimą, bet dabar nekenčiu, kad jis visada sugenda ir stringa 1 sek
šis žaidimas tapo čiulpus kiekvieną kartą, kai aš įeinu, jie mane spiria Whyyyyyy?? anksčiau viskas buvo puiku, tada ginklų parduotuvė buvo ištrinta ir dabar aš negaliu net žaisti! šis žaidimas yra SUCK!!!
Kazko truksta
Aš net negaliu žaisti 5 sekundes kiekvieną kartą, kai prisijungiu / sukursiu serverį, jis mane atjungtų arba parodytų juodą ekraną
Juo geras žaidimas 😎
Blogiausi visų laikų kūrėjai. Aš žaidžiau šį žaidimą 3 metus ir mačiau, kad jis pablogėjo. Kiekvienas atnaujinimas buvo sugadintas arba pablogino žaidimą.Kai kurie pakeičia pagrindinį žaidimo mechaniką, padaro žaidimą sugedusį/neįmanomą žaisti arba prideda/pašalina ką nors svarbaus mums nieko nepranešę. Jie niekada neklauso savo bendruomenės ir rūpinasi tik pinigais. Be to, džiaugiuosi, kad žaidžiau BS ir visada branginsiu prisiminimus ir laikysiu šį žaidimą savo širdyje. Ačiū už važiavimą. Pasirašymas, 2016-19 m
Block Strike Acción wfr
0 žvaigždučių.🚮 Man pavyko tai, ką šie kūrėjai padarė su žaidimu. Pigus ribinis pingo aptikimas lubose, tikslinė amžiaus grupė [paauglystė], moterų galvų pridėjimo metodas, suteptas ir nuolatinis ginklo veikimo ir kainos keitimas, nuo 2015 m. vykstančios derybos dėl pirkinių programoje. Ankstesnė gerbėjų bazė skundėsi. linkėdami šio žaidimo išlikimo, tačiau šie kūrėjai tiesiog vengė ir tuo pat metu kūrė tuščias akį traukiančias viliojančias odas, siekdami asmeninės naudos.
Super žaidimas sulau išsiųsti like 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
Žmonių nėra daug, todėl turėtų būti bent robotai, su kuriais būtų galima kovoti, kol žmonės pradės prisijungti. Taip pat yra emuliatorių vartotojų, kurie turi 100 kartų geresnius tikslus nei mobiliojo ryšio vartotojai, nes jie turi pelę ir visa kita, problema. Sukurkite būdą, kaip aptikti emuliuotus žaidimo egzempliorius ir priversti jį uždaryti, nebent jie būtų telefone. Nėra prasmės žaisti „mobilųjį“ žaidimą kompiuteryje.
Kai atidarau žaidimą, jis automatiškai išmesk mane, jei žaidimas tai, kodėl skiriu 3 žvaigždutes
Žaidimas yra geras, bet tik tada, kai man nereikia kovoti su žmonėmis su daug geresniais ginklais, nes aš ką tik pradėjau žaidimą, taigi kodėl gi ne pirminis ginklų kūrimas, retenybės yra pilkos, žalios, mėlynos, violetinės, geltonos, raudonos ir juodos. Pavyzdžiui, jei turėjau purpurinį pirminį, aš einu į rungtynes su purpurine pirmine. Dabar čia yra kita problema, žudymas iš neršto, pavyzdžiui, aš turėjau susidurti su žmonėmis, kurie mane žudo daugybę kartų, todėl galbūt pridėkite dešimties sekundžių apsaugą nuo neršto, kai yra priešų. neršto zonoje.
Geriausias žaidimas toks juokingas
Man šis žaidimas tęsiasi ilgą laiką. Bet aš grįžau ir pabandžiau atidaryti žaidimą ir jis tiesiog sugenda. Kiekvieną kartą, kai bandau jį atidaryti, jis sako: „Blokuoti įspėjimą nustojo veikti“. Jei kas nors žino, kaip išspręsti šią problemą, paaiškinkite man. Labai norėjau žaisti žaidimą po ilgos pertraukos. Čia yra redagavimas: taip pat sakoma, kad „Google Play“ naujinimas, kurį atnaujinau 2 kartus, bet neveikė. Manau, kad tai yra problema.
tai puiku kodėl?, pilna atsilikusių, įsilaužėlių. Jei lageris tave nužudys, būsi išmestas
Ši jų
Flow Legends Arcade rhjt
Labai geri zaidimas as visada zaidziu
Na, aš klydau. Žaidimas gyvas ir stipresnis nei bet kada. Jis turi gerai sukurtą dizainą ir tiek daug režimų, kurie mums visiems patinka. Dieve, aš negaliu to apibūdinti, tiesiog pažaisk, kad žinotum, apie ką aš kalbu.
Geriausias visų laikų 3D šaudymo žaidimas, bet yra tam tikrų problemų___________klaidos Pinigų klaida atsitiko man pirmą kartą, kai gavau tai, ir pinigų klaida davė neribotus pinigus kaip klaidą, ir aš galų gale iššvaistau juos kai kuriems ginklams ir skinams, taip pat tai nėra gerai vaikinai, tai klaida, kuri nutiko kai kuriems, ir taip, geriausias 3D žaidimas, ne pats geriausias, tik geriausias man patinkantis 3D žaidimas. =-O Taip pat geri atnaujinimai.
Keista klaida, kuri ką tik atsitiko zombių išgyvenimo metu, buvo rašoma, kad aptikta kriptovaliutų apgaulė, bet aš neįsilaužiau į keistą klaidą. Tai buvo mūšio jėgos žemėlapyje šalia parkūro šuolių netoli neršimo, pabandykite susitvarkyti su parkūro šuoliais, tai atsitiks.
Man patinka žaidimas, teisinga grafika ir žaidimo eiga, bet NEĮMANOMA gauti retų skinų neišleidžiant pinigų, tai šiek tiek varginanti. Apsvarstykite atvejį, kai galite gauti retų skinų žiūrėdami vaizdo įrašą
Yoooo wazuuup dabar aš esu 52 lygio geriausias žaidimas, kurį kada nors turėčiau pridėti kaip mūšio laukus