(iOS) Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano trucurile cresc pietrele prețioase
Feb 28, 2022 23:12:48 GMT -5
Post by boygampuminti on Feb 28, 2022 23:12:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trucurile cresc pietrele prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
As well as preparing for the Eurovision Song Contest, Eden is focused on her ... ZUPieseNoi ZU PieseNoi Cuando la dueña de este can toca el piano y canta un
Îmi place asta, dar sunt atât de multe adaosuri atunci când cânt este să am un add, dar este suficient de bun, dar chiar îmi place foarte mult, dar dacă renunți la date sau WiFi, nu se adaugă, dar melodia este ai niște bani sau adaugă, oh, asta e tot byeeeeee😁
Playlist Unic Neidentificate - UPFR
H ben mean si good 👍
Este atât de distractiv pentru că suma dintre ele este strânsă și suma dintre ele este ușoară.
Piano Fire: Edm Music & Piano მუსიკა wms
Această aplicație este drăguță Îmi place această aplicație pentru că atât de multe melodii vrei să cânte și să te bucuri foarte mult. Și nervos pentru că ai fost atât de mare până mai repede.
Piano Fire: Edm Music & Piano Music tlr
Acest joc este distractiv de jucat, dar după ce termin toată melodia dată devine atât de plictisitor pentru că tot ce am de jucat este aceeași melodie. Vă rugăm să adăugați mai multă melodie și, de asemenea, să faceți un nivel mai greu, cum ar fi tigla magică 3. Dacă îl actualizați, voi da 5 stele. Mulțumiri
Sunt dependent de acest joc🤪. Mă distrează atât de mult. Mă face să mă simt ușurat😇. Dar aici o problemă că reclamele apar după încheierea unui joc😶 . Are atât de multe reclame în acest joc. Oricum, îmi plac tonurile și ritmurile muzicale ale acestui joc ❤️ este atât de uimitor 🤗
Not | PDF - Scribd
Reclamele dvs. nu funcționează
La început, melodiile erau uimitoare, dar după actualizare, melodiile mele preferate au fost șterse mai vechi.
Prea multe reclame și joc fără valoare
Este super acest joc vi-l recomand si vouă
Untold playlistne
Bate Focul Mod Apk (Monede nelimitate)
LOST in Blue (Global) Adventure mhvy
Piano Kids Music & Songs este o cutie muzicală foarte distractivă special creată ... Beat Fire Edm Gun Music Game V 1.1.81 MOD APK (Monede nelimitate).
Dintre toate jocurile cu pian pe care le-am jucat până acum, acesta îmi place cel mai mult. Mi-aș dori doar să existe mai multe adaosuri sau o opțiune de plată pentru utilizarea unei muzicii de pe dispozitivul meu pentru a cânta.
Este o aplicație foarte bună, dar de ce este estompată de Alan Walker și Avicii nopțile nu sunt disponibile. Este o aplicație grozavă ține-o tot așa
Am încărcat jocul. Dar, din păcate, m-a dezamăgit pentru că tempo-ul nu a fost coordonat cu melodiile.. 😔😩
Iubește jocul, dar melodia trebuie să fie mai lungă, iar grafica este frumoasă 👍
F tara
Îmi place foarte mult acest joc, dar reclamele, dar încă cel mai bun.
Este atât de relaxant
Mi-a plăcut acest joc, deși erau multe reclame. Sunt multumit si de grafica, sper sa imbunatatesc mai mult.
Nu există muzică provocatoare de redat, chiar și melodiile dure sunt de nivel începător.
Această aplicație este uimitoare, căutam o altă versiune de plăci de pian, dar am ajuns cumva la asta și nu regret. De asemenea, îmi place și faptul că pot juca jocul cu lista de redare de pe telefon, cum ar fi cât de tare este această aplicație??? Sunt multumit 10/10...
Este foarte bun si frumos, lipsesc chiar si 5 stele, m-am indragostit de el, iar tu esti Instaleaza
Vreau să-i dau 0 stele. Acum, aceasta este doar părerea mea, dar formează melodiile pariate în melodiile pentru a încetini și trebuie să urmăriți un adaos pentru fiecare melodie.
Nu se poate juca folosind Reclame, spune că nu se adaugă temporar. Aproape o săptămână îl joc, dar încă nu repar
SUPER TARE MERITA 5 STELE!!!!!!!!!🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Super tare!!
😍😍😍😍😍😍😍🦄🦄🦄🦄🦄🦄🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌟🌟🌟🤤😇😇. 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇🙂😛😛😛😛😛😛🤳👋
Este bun jocul, doar că din păcate nu ține prea mult timp, plus la asta nu are suficiente melodii în lista de joc, un upgrade al acestui joc poate fi adăugat muzică pop și clasice, și de preferat mai multă muzică de la NCS RELEASE. 🙏
Este o aplicație foarte întârziată, 2 multe adaugă pierdere de timp și Internetul nu o instalează.
▷ neverland iasi ⇒ 【 2021 】NE
E prea ușor și muzicile sunt atât de scurte și numărul de melodii a fost mic...
Este tare fain jocul 😍😍😍
Acest joc este cel mai bun, dar poți face melodiile mai lungi
Piano Fire: Edm Music & Piano ሙዚቃ ixlt
Reclamele nu se pot reda
Am spus jocul, tocmai am descoperit ceva. Puteți doar să trimiteți spam la patru degete pentru a-l juca. Nu vă va face să pierdeți jocul, așa că vă rugăm să reparați-l
Prea mult reclame
Fain 😂defapt nici nu am incercat inca dar dupa recenzi pare ca e un joc bun(gata sa instalat nu-i bun deloc asa ca scad din stele
Acest joc este grozav, dar al meu continuă să atârne ca și acum
O experiență foarte frumoasă cu căști, iar cea preferată a mea este taki taki și despacito. Îmi place această aplicație,😘😘😘😘
Kitty Piano Tiless 2019
Ok, nu mă înțelege greșit, există un singur lucru pe care îl urăsc la acest joc. Îți dă doar 1 inimă sau va trebui să te uiți la un reclam pentru încă 2 care este enervant. Nu-mi place asta
Puțin prea ușor, iar cover-urile pieselor nu sunt deloc bune.
Este un joc foarte bun. Îmi place cum poți reda propriile tale melodii din biblioteca ta
Este bun, dar nu mai bine decât minecraft ha ha 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 😋😋😋😋😋.